Туризм и спорт в Беларуси. Свободный сайт для планирования событий спортивной и туристической тематики. Здесь те, кто гоняет во всю мощь.
Зьбираемся паутарыць подзьвиг двухгадовай даунины.
Тольки вось час, на жаль крышачку не дакладны.
Паход плянуем ажыцьцявиць з 17 вечар - заброска, а потым як атрымаецца. Думаю да 23 кастрычника управимся.
Адзин экипаж ужо вырашыу, што будзе здымацца раней(у нядзелю), а я да вусьця таки выйду.
Здаецца мне, што нас пакуль тольки 4-ра.
Адмарозки ё? |-)_) ;)
...
Адмарозки ё? |-)_) ;)
ЁОООООООООООО!
ЁОООООООООООО!
Ня можа быць?!!
Матрасьнічаць у часе гонак надакучыла :-))))))))))))))))
Дык наперад!!
Па справе: зараз разглядаецца магчымасьць заброскі ў чацьвер вечарам пасьля працы, бо адзін экіпаж мае такую магчымасьць (больш экіпажаў пакуль няма), пры ўмове зняцьця вечарам у нязелю.
Мае ж пляны не мяняюцца - Клява да Бярэзіны.
Заброска 16 кастрычніка вечар.
Старт- 17 кастрычніка ранак.
С 17-19 +1 Кстати, там надувнушка 1 м шириной влезет? (Ходить умею и люблю. Полный маршрут закончить помешает работа, чтоб ее....)
Андрэй! Надуунушка (халера, слова такое цяжкое) прасунецца, канешне, але гумовую рыбацкую лодку я браць у каманду ня вельми жадаю, прасися матросам :-) Але пакуль няма вольнага капитана....
А што Раман - думаеш, чы як??
Крышачку пляны вымалёуваюцца: Стартаваць будзем ад месца прошлага крушэньня. Вырашана з таго, што каманда прошлага разу не зьбираецца, дый и ня трэба там зараз поузаць, бо трох дзён мала, каб прайсьци Кляву да вытоки.
(што было на маим сайцике можна пазырыць) :-))))
А про рыбацкую лодку никто и не говорит. Это что-то типа Скаута от Рафтмастера, только латвийского производства. Лапланда называется. Фотографии в отчете по Коже за этот год
Так. Каманда сфармаваная, на жаль больш не запрашаю.
Усе арганизацыйныя пытаньни адпрацаваны. Чакайце справаздач..
2Андрэй - Тэлефануй, кали зможаш (нумары у профиле), папярэдняе паведамленьне крыху спраулена, кали ты таго не чытау, усё роуна звани
п.с. Адразу выказажу словы з шчырым жаданьнем посьпеху камандам Зебала, што идуць на гэтыя выходныя, а так сама камандзе Жураулёва, што пойдуць 24-27. УРА!!
Экипажу срочно требуется разгоряченный мулат, атлетического сложения с опахалом в руках для работы тепловентилятором.
Работа почасовая, оплата натурой (хлеб, вода, воскресная чарка)
|-)) |-)) |-)_)
Развеивать опахалом теплый и согревающий запах перегара от воскресной чарки?
п.с. Адразу выказажу словы з шчырым жаданьнем посьпеху камандам Зебала, што идуць на гэтыя выходныя, а так сама камандзе Жураулёва, што пойдуць 24-27. УРА!!
Ой! А мы уже сходили 10-12 на красивую речку Молчадь...
и все равно, спасибо
Хорошего вам похода. Может на ЗАкрытие водного сезона по Щаре, а?
..........маць, маць, маць....... (як звычайна адгукнулася рэхам)
Але толькі я не разумею, чаму столькі радасьці, чы гэта толькі ў мяне???
Бо пачатак быў:
-X
А на трэці дзень..........
.... калі гэтых людзей не брала ні холад, ні дождж пастаянны, ні грыбочкі Макса, ні толавыя зарады (ягоныя ж), ні фаервэрк у суседней вёсцы пасярод ночы (вясельле ім бач гуляць выпала каля нашай начоўкі)..... і цягнік......... нічога гэтых людзей не зламіла, але
.. вось канец маршрута, а суіцыд працягваецца...
Сябры мае - я вас буду доўга памятаць і па вас сумаваць :'(
|-)) |-)) |-)_)