Туризм и спорт в Беларуси. Свободный сайт для планирования событий спортивной и туристической тематики. Здесь те, кто гоняет во всю мощь.
Ну, вилки же бывают мама дорогая за сколько денег, лишнее ТО на этом фоне копейки, а может попортиться если не сделать. В принципе там ничего сложного нет, по видосу можно самому сделать. Но геморойно, грязновато, масла всякие там надо купить.
всем привет, не смог найти нужное обсуждение, но как все-таки определить ростовку хвз пальцами?
их нужно горизонтально или вертикально ставить?
Ребята, можно совета?) Хочу у товарища купить Canyon Stoic 3, но у него XL (рост 192-200), а у меня рост +/-183. Не критично или буду страдать?)
Не купляй. На памер меньшы яшчэ можна браць, большы - будзеш цярпець.
https://www.canyon.com/en-gb/mountain-bikes/trail-bikes/stoic/stoic-3/2660.html#configuration-anchor
XL ETT=678 мама дарагая 😲
ЗЫ
Take your trail riding back to basics with this brand-new, no-nonsense, all-action trail hardtail.
HEAD TUBE ANGLE (E) = 65°
Яны здзекуюцца. Што гэта, як ня нонсэнс, чопер пад відам МТБ. Дзесьці там калі пашукаць мусібыть напісана "невероятно устойчив". Гэта значыць "едет только по прямой, поварачивать и не пытайся".
Згодны з Вамi. Вырашыў не рызыкаваць) На куфары даволi даступная цана, але...
А почему слайд 3.0? Можно ли покупать 2.0, 1.0? Что лучше?
А яны ёсьць цяпер? Можа іх няма, тады ўсе аднолькавыя.
Рамы, вілкі, колы ў іх такія самыя (былі). У 3-га тармазы гідра і трансміссія 9s. Я некалі жонке такі купіў, на той час варта было трохі больш заплаціць. На малыя рукі гідра ўсё ж не без значэньня, а 9s - ну, яна ўсё раўно ня ўмее пераключацца... Для мяне гэта заначна лепш, чым 8s, пярэдняя перакідка летам амаль што не патрэбна.
Eugen_T даёт правильный совет. Поддерживаю!
Я бы рекомендовал посмотреть варианты на барахолке великов https://kishen.by/velosipedy998 Тут хорошие есть варианты и цены
Приветствую.
Прошу подсказать, на какие варианты можно обратить в этом сезоне. Казуальный МТБ по сочетанию обвес / цена
Cube Reaction\Aim\Acid, Trek Marlin\Trek X-caliber\Trek Roscoe, Specialized Rockhopper\Pitch\Shizle, Silverback Stride Sport\Expert, Cannondale Trail, Merida Big Nine\Big Trail, Canyon Grand Canyon\Stoic, Kona Lava\Honzo, Marin Team 1\Alpine\Bobcat trail\San Quentin, даже можно LTD Gravity..
И так далее- список будет длинный.
Такие велы универсальные для любых задач - исследовать, путешествовать, тренить скил, катать далеко и в долгу., развивать выносливость и т.п.
По подвесам не скажу..может предыдущих поколений, 2015й или около того, потому что цена будет выше.
Вельмi неверна казаць. У Canyon Stoic добрыя адзнакi з усiх ўладароу. Калi вы меньш па росту, то вам патрэбрна size down, таму што там ёсць reach, якi вельмi вялiкi для таго, ка, не мешкалася сядалiшча пад нагамi, калi вы ляцiце па халму валасы назад.
65 градуса кiравальны стакан - гэта як раз на хуткасць, я катаў Cube Reaction Trail Motion з кiравальным 67 ды коламi 27, 5+, i я жадау яшчэ меньш вугла, бо не так страшна переязжаць па чымсцi ды дзыгаць. У на пласкачы Stoic ляцiць вельмi хутка - належыць ад вашых зорак на касеце ды на шатунах, ды моца вашых ног, так сама ад вашых колау - калi у вас будзе Eduro кола - тады да. А калi будзе якi Сross King\Race King - ну адчувацаа будзе гэта нараз. Я нарэшце гравел удзелаў лёгка на Stoic. Рама ровара вельмi лёгкая ды жорсткая, як любы хардтэйл. Але - таму яна дае вам больш кантроля, чым нават ваш жыдзенькi кросс-кантры. А калi вам нада камфорт - ну здымiце дроппер, усталюйце амартызыйны загваздзiк ды мяккае сядло ды наперад - вандруй! Небыло нiчога надзейнага, чым Стоiк. Мабыць Трек Roscoe толькi....
Лепш толькi Kona Honzo ESD - бо яна хрома-малiбдэнавая, а не аллюмiк.
Дык да 65/67 вуглы - гэта стойкi на хуткасцi, ды хардтэйлы так сама хуткiя у паваротах, бо рама рыгiдная ж.. Яны лепей будуць чым вашыя кросс-кантры..
Трэба быць аб'ектыўным - Canyon Stoic вельмi добры ровар, i ён будзе за меньш грошай, чым добры XC байк, самы просты Stoic 2 будзе меньш 800 Euro...Дык вы бачыце якiя кампаненты там и якiя на вашым кросс-кантры..
Спрабаваць нада. Ды нашыя марафоны на Stoic я бачыў хлопцы ды дзяўчаты лёгка ганялi.