Туризм и спорт в Беларуси. Свободный сайт для планирования событий спортивной и туристической тематики. Здесь те, кто гоняет во всю мощь.
меня тоже можно смело писать, просто нет пока возможности прислать заявку.
Записан)
+2 суровых мужчин :)
+2 суровых мужчин :)
Отлично!
Пришлите, плиз, на почту письмецо)
И ДА, по просьбе трудящихся на четверг на 19:30 назначаем тренировку на трассе. Покажем вам наши круги)
на треньку -1 :)
Очень постараюсь приехать, если хоть один вел оживлю.
Міхась! Слухай, усё добра, а дзе небудзь ёсьць інфа як дабрацца да базавай палянцы, чы толькі знатакі трасы 62 запрашаюцца на гонку. Інфы ня бачу, хоць трэсьні. Пралік, здаецца. Напрыклад я магу і не прыехаць - бо ня ведаю КУДЫ!? Дразды і таса 62 мне анічога не гавораць. Хутчэй дапаўняй першае паведамленьне інфой пра тое як дабрацца да старта!
Міхась! Слухай, усё добра, а дзе небудзь ёсьць інфа як дабрацца да базавай палянцы, чы толькі знатакі трасы 62 запрашаюцца на гонку. Інфы ня бачу, хоць трэсьні. Пралік, здаецца. Напрыклад я магу і не прыехаць - бо ня ведаю КУДЫ!? Дразды і таса 62 мне анічога не гавораць. Хутчэй дапаўняй першае паведамленьне інфой пра тое як дабрацца да старта!
Исправлюсь)
Большое спасибо!
Адказ на маё паведамленьне анічога не мяняе. І спасылка на нейкую тэму тэж ня выйсьце. Не сур'ёзна, выбачайце. Спадзяюся арганізатары справяць аператыўна першы пост, дзе будзе інфармацыя ня толькі для гоншчыкаў, а і для балельшчыкаў і простых назіральнікаў.
Дзякуй, загадзя.
п.с. І прэс-рэлізы на сайтах-інфармацыйных спонсараў тэж ня дрэнна было б справіць :|)
ОЙ - на тренировку решили не идти, так как веревок не будет, а по кругам и так всё понятно, а на гонке будем 100%
+2 НА УЧАСТИЕ В ГОНКЕ
возрастные ограничения ?
возрастные ограничения ?
от 18-ти без ограничений
с 16 до 18-ти вместе с родителем (родитель может болеть в лагере).