Туризм и спорт в Беларуси. Свободный сайт для планирования событий спортивной и туристической тематики. Здесь те, кто гоняет во всю мощь.
добавьте плиз
предварительно 21 июля - марафон "Суседзi", Гродненский район, Августовский канал
Открытие велосезона в Могилеве мы перенесли с 21-го на 28-е. Просим поправить! ;)
29 апреля.
Кросс-кантри-лайт марафон ХСМ "Валерьянка".
Минск, 2 км от МКАД, около д. Валерьяново и Лесковка.
Формат - КК-марафон по кругу, дистанция - 40-50 км.
добавлю
марафон "Суседзi", Гродненский район, Августовский канал
21 июля теперь уже окончательная дата
Горный марафон Король гор 2012, Ужгород, Украина.
24 августа, пятница.
Прэзідыум Беларускай федэрацыі арыентавання зацвердзіў палажэнне аб правядзенні кубкаў БФА ў 2012 годзе. У тым ліку аб правядзенні кубка БФА па велаарыентаванню. У параўнанні з той інфармацыяй, што я паведамляў 14 лістапада, адбыліся наступныя змены:
кубак Гродна запланаваны на 14-15 красавіка;
дададзены яшчэ адзін этап – «Азімут-2012», ІІІ этап кубка БФА па велаарыентаванню, Магілёўская вобласць, 4 жніўня;
адпаведна змянілася нумарацыя астатніх этапаў;
агульны залік будзе падводзіцца па выніках 3-ох лепшых стартаў.
Прашу пазначыць у календары, што ўсе пералічаныя мной спаборніцтвы (а не толькі “БДУ-91”) з’яўляюцца этапамі кубка БФА менавіта па велаарыентаванню. Спаборніцтвы па іншых відах арыентавання (якіх, дарэчы, досыць шмат) я не пералічваў.
Прэзідыум Беларускай федэрацыі арыентавання зацвердзіў палажэнне аб правядзенні кубкаў БФА ў 2012 годзе. У тым ліку аб правядзенні кубка БФА па велаарыентаванню. У параўнанні з той інфармацыяй, што я паведамляў 14 лістапада, адбыліся наступныя змены:
дададзены яшчэ адзін этап – «Азімут-2012», ІІІ этап кубка БФА па велаарыентаванню, Магілёўская вобласць, 4 жніўня;
агульны залік будзе падводзіцца па выніках 3-ох лепшых стартаў.Прашу пазначыць у календары, што ўсе пералічаныя мной спаборніцтвы (а не толькі “БДУ-91”) з’яўляюцца этапамі кубка БФА менавіта па велаарыентаванню. Спаборніцтвы па іншых відах арыентавання (якіх, дарэчы, досыць шмат) я не пералічваў.
прошу прощения, а можно еще раз всю инфорцацию обновить и предоставить в форме "Что , где , когда?" с датами, названием, номером этапа, видами ориентирования (как задано в календаре?). Я уже запуталась.
Заранее спасибо.
Цитата сообщения от аляксей шылак отправленного 24 Дек, 2011 в 02:54
агульны залік будзе падводзіцца па выніках 3-ох лепшых стартаў.Прашу пазначыць у календары, што ўсе пералічаныя мной спаборніцтвы (а не толькі “БДУ-91”) з’яўляюцца этапамі кубка БФА менавіта па велаарыентаванню. Спаборніцтвы па іншых відах арыентавання (якіх, дарэчы, досыць шмат) я не пералічваў.
прошу прощения, а можно еще раз всю инфорцацию обновить и предоставить в форме "Что , где , когда?" с датами, названием, номером этапа, видами ориентирования (как задано в календаре?). Я уже запуталась.
Заранее спасибо.
Калі ласка, ніжэй увесь каляндар кубка БФА па велаарыентаванню.
Кубак Гродна, І і ІІ этапы кубка БФА па велаарыентаванню. Гродна. www.belarus-orient.org МТВО – сярэдняя дыстанцыя і спрынт. 14-15 красавіка.
“Азімут”, ІІІ этап кубка БФА па велаарыентаванню. Магілёўская вобласць. www.belarus-orient.org МТВО – сярэдняя дыстанцыя. 4 жніўня.
Кубак FANCY, ІV этап кубка БФА па велаарыентаванню. Лагойскі раён, возера Макаўза. www.belarus-orient.org МТВО – сярэдняя дыстанцыя. 11 жніўня.
Першынство Беларусі па велаарыентаванню, V і VІ этапы кубка БФА па велаарыентаванню. Магілёў. www.belarus-orient.org МТВО – сярэдняя і доўгая дыстанцыі. 6-7 кастрычніка.
“БДУ-91”, VІІ і VІІІ этапы кубка БФА па велаарыентаванню. Мінск. www.belarus-orient.org МТВО – сярэдняя і доўгая дыстанцыі. 27-28 кастрычніка.
27-29.07.12 Первенство Беларуси по рогейну, Августовский канал Рогейн (Вело. Бегом.)- 6 часов Гродненская областная федерация спортивного ориентирования - http://kronanorient.grodno.net/
Время, место проведения, дистанции.
1 этап 20-22 апреля Борисов ХСЕ- кросс, триал
2 этап 21-22 июля Гродно ХСМ- марафон
3 этап 18-19 августа Микашевичи ХСО- олимпийская
4 этап 15-16 сентября (дата утверждается) Могилев ХСО- олимпийская
ФИНАЛ 12-14 октября Борисов ХСО, ХСЕ
для ценителей :)
Мозырь, 26-28 октября
велокросс, ХСО
закрытие сезона
Борисов, ХСМ
2 ці 3 чэрвеня Першы этап чэмпіяната "Дынама" г. Магілёў ХСО гонка
а скажите , чемпионат среди любителе по кросс-кантри БЛОК ПОСТ будет проводиться???