Удалённый пользователь

добавьте плиз
предварительно 21 июля - марафон "Суседзi", Гродненский район, Августовский канал

Открытие велосезона в Могилеве мы перенесли с 21-го на 28-е. Просим поправить! ;)

29 апреля.
Кросс-кантри-лайт марафон ХСМ "Валерьянка".
Минск, 2 км от МКАД, около д. Валерьяново и Лесковка.
Формат - КК-марафон по кругу, дистанция - 40-50 км.

добавлю
марафон "Суседзi", Гродненский район, Августовский канал
21 июля теперь уже окончательная дата

Прэзідыум Беларускай федэрацыі арыентавання зацвердзіў палажэнне аб правядзенні кубкаў БФА ў 2012 годзе. У тым ліку аб правядзенні кубка БФА па велаарыентаванню. У параўнанні з той інфармацыяй, што я паведамляў 14 лістапада, адбыліся наступныя змены:
кубак Гродна запланаваны на 14-15 красавіка;
дададзены яшчэ адзін этап – «Азімут-2012», ІІІ этап кубка БФА па велаарыентаванню, Магілёўская вобласць, 4 жніўня;
адпаведна змянілася нумарацыя астатніх этапаў;
агульны залік будзе падводзіцца па выніках 3-ох лепшых стартаў.

Прашу пазначыць у календары, што ўсе пералічаныя мной спаборніцтвы (а не толькі “БДУ-91”) з’яўляюцца этапамі кубка БФА менавіта па велаарыентаванню. Спаборніцтвы па іншых відах арыентавання (якіх, дарэчы, досыць шмат) я не пералічваў.

Lilu
Автор
Цитата сообщения от аляксей шылак отправленного 24 Дек, 2011 в 02:54

Прэзідыум Беларускай федэрацыі арыентавання зацвердзіў палажэнне аб правядзенні кубкаў БФА ў 2012 годзе. У тым ліку аб правядзенні кубка БФА па велаарыентаванню. У параўнанні з той інфармацыяй, што я паведамляў 14 лістапада, адбыліся наступныя змены:
дададзены яшчэ адзін этап – «Азімут-2012», ІІІ этап кубка БФА па велаарыентаванню, Магілёўская вобласць, 4 жніўня;

Прашу пазначыць у календары, што ўсе пералічаныя мной спаборніцтвы (а не толькі “БДУ-91”) з’яўляюцца этапамі кубка БФА менавіта па велаарыентаванню. Спаборніцтвы па іншых відах арыентавання (якіх, дарэчы, досыць шмат) я не пералічваў.

прошу прощения, а можно еще раз всю инфорцацию обновить и предоставить в форме "Что , где , когда?" с датами, названием, номером этапа, видами ориентирования (как задано в календаре?). Я уже запуталась.
Заранее спасибо.

Цитата сообщения от lilu отправленного 24 Дек, 2011 в 18:28
Цитата сообщения от аляксей шылак отправленного 24 Дек, 2011 в 02:54

прошу прощения, а можно еще раз всю инфорцацию обновить и предоставить в форме "Что , где , когда?" с датами, названием, номером этапа, видами ориентирования (как задано в календаре?). Я уже запуталась.
Заранее спасибо.

Калі ласка, ніжэй увесь каляндар кубка БФА па велаарыентаванню.
Кубак Гродна, І і ІІ этапы кубка БФА па велаарыентаванню. Гродна. www.belarus-orient.org МТВО – сярэдняя дыстанцыя і спрынт. 14-15 красавіка.
“Азімут”, ІІІ этап кубка БФА па велаарыентаванню. Магілёўская вобласць. www.belarus-orient.org МТВО – сярэдняя дыстанцыя. 4 жніўня.
Кубак FANCY, ІV этап кубка БФА па велаарыентаванню. Лагойскі раён, возера Макаўза. www.belarus-orient.org МТВО – сярэдняя дыстанцыя. 11 жніўня.
Першынство Беларусі па велаарыентаванню, V і VІ этапы кубка БФА па велаарыентаванню. Магілёў. www.belarus-orient.org МТВО – сярэдняя і доўгая дыстанцыі. 6-7 кастрычніка.
“БДУ-91”, VІІ і VІІІ этапы кубка БФА па велаарыентаванню. Мінск. www.belarus-orient.org МТВО – сярэдняя і доўгая дыстанцыі. 27-28 кастрычніка.

27-29.07.12 Первенство Беларуси по рогейну, Августовский канал Рогейн (Вело. Бегом.)- 6 часов Гродненская областная федерация спортивного ориентирования - http://kronanorient.grodno.net/

Время, место проведения, дистанции.

1 этап 20-22 апреля Борисов ХСЕ- кросс, триал
2 этап 21-22 июля Гродно ХСМ- марафон
3 этап 18-19 августа Микашевичи ХСО- олимпийская
4 этап 15-16 сентября (дата утверждается) Могилев ХСО- олимпийская
ФИНАЛ 12-14 октября Борисов ХСО, ХСЕ

подробнее:
https://poehali.net/forum/sobytiya-i-otchety/sorevnovaniya-i-meropriyatiya/kubok-rb-2012-po-mtb.-13-oktyabrya-finalnyj-etap-v-borisove/

2 ці 3 чэрвеня Першы этап чэмпіяната "Дынама" г. Магілёў ХСО гонка

а скажите , чемпионат среди любителе по кросс-кантри БЛОК ПОСТ будет проводиться???