Туризм и спорт в Беларуси. Свободный сайт для планирования событий спортивной и туристической тематики. Здесь те, кто гоняет во всю мощь.
Упустила информацию, к какому сроку надо подготовить документы и кому/куда это всё нести.
Фото для Шенгена имеют совсем нестрогие требования, главное - от подбородка до линии роста волос лицо должно быть 28-35 мм. Ну, и светлый фон сзади. Всё.
Вот тут требования про документы.
https://by.mfa.lt/by/ru/kul-jturnjye-ili-sportibnjye-meropriaatiaa
Я к тому, что тут совсем уж точно про требования к паспорту и фотографии.
Волонтеры не нужны на подачу, кстати? ;)
Подскажите пожалуйста, 1) страховку для мультика достаточно ли делать только на даты первой поездки? 2) Дату выезда указывать 30 октября, дату въезда накануне ВЧ?
3) Подтверждение брони жилья не нужно?
А какие даты ставить в анкете на визу?
Тем кто едет как член семье, им нужна справка от Федерации и как ее можно получить, в случае если нужна?
Надо, наверное, со следующего года всю дребедень с визами, оплатой за них и прочими формальностями выделять в отдельную тему в "активном отдыхе", а здесь в "соревнованиях" оставлять только спорт.
Надо, наверное, со следующего года всю дребедень с визами, оплатой за них и прочими формальностями выделять в отдельную тему в "активном отдыхе", а здесь в "соревнованиях" оставлять только спорт.
Зразумела, візавы флуд прыбіраем адсюль.
Аднавіў інфармацыю на 1ай старонке, дадаў спасылку на абмеркаваньне пытаньняў у гугльдокс.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cnMNi0DKDcSRelB6-as4YsDSdKzqH5E8u8rbBa4rbe4
У тут больш нічога наконт віз пісаць нікому не раю. Кідайце ў гугльдок.
Подскажите пожалуйста, я буду учавствовать в марафоне налибоки 23-24 мая, могу я зарегестрироваться и на Вильнюсовское мероприятие (т.к. как я понял участие в марафоне обязательно для регистрации)?
Подскажите пожалуйста, я буду учавствовать в марафоне налибоки 23-24 мая, могу я зарегестрироваться и на Вильнюсовское мероприятие (т.к. как я понял участие в марафоне обязательно для регистрации)?
Не правильно поняли, не обязательно.
А если хотите на Вильнюс Челлендж, то регистрируйтесь поскорей, так как у них количество команд ограничено (в этом году 2000 участников, но желающих будет больше, поверьте), и по прошлому году регистрация недели за 3-4 до мероприятия уже закрылась.
На всякий случай уточню: я не учавствовал вообще в промвадовских гонках (первый раз буду на Налибоках 23-24 мая). Я получу визу?
На всякий случай уточню: я не учавствовал вообще в промвадовских гонках (первый раз буду на Налибоках 23-24 мая). Я получу визу?
Усе абмеркаваньні візавых пытаньняў каліласка на https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cnMNi0DKDcSRelB6-as4YsDSdKzqH5E8u8rbBa4rbe4
Зьявілася магчымасьць зрабіць даведкі праз федэрацыю прыгодніцкіх гонак. Падрыхтуйце дадзеныя - імя прозвішча ( па расейску + лацінкай) і сьпіс спаборніцтваў дзе прымалі ўдзел. Я у вечары ( ці спадзяюся хто іншы зараз) зробім дадатковы аркуш, дзе ідзе размова пра візавыя навіны. Туды можна занесьці свае імя і імя+дадзеныя сваіх сяброў.
І апошні крок, трэба свае дадзеныя пакласьці у word дакумент з шаблонам даведкі, як рабілася мінулым годам. Імя дакумента зрабіць адпаведна са сваім прозвішчам - і можна яго даслаць на letuva2012@gmail.com з тэмай СПРАВКА. Лепш гэта зрабіць у раніцу заўтра (а 9ай гадзіне). Лепш даслаць аднім архівам даведкі на подпіс для сябе і як мага болей каго.
Як у мяне зьявіцца магчымасьць - перараблю шаблон у выгляд больш адпаведны гэтаму году. Калі гэта хто ўжо зрабіў - расшарце вынік сваёй працы.
Привет. Нашла прошлогоднюю справку, заполнила по образцу на себя и напарницу, см. вложение.
Заўважыў такую рэч, што калі раблю рассылку. то mail.ru баніць
Увогуле, калі ў мяне была праца з поштовым серверам, то больш за ўсё я лавіў траблаў менавіта праз mail.ru
Уладальнікі скрыні на гэтым серверы - рыхтуйцеся адсочваць інфармацыю з іншых крыніц
узор даведкі з правільнымі рэквізітамі і іншай датай на подпіс.
Наконт таго, каб падпісаць даведкі 25 траўня я не дамаўляўся, але ж мне падаецца варта паспрабаваць сабраць дакументы да гэтага часу. Датычыцца 1 і 3 групы. Дасылаць на скрыню letuva2012@gmail.com з тэмай DAVEDKA. Падрабязнасьці ў навінах, гугль дакумент і ў рассылцы.